lördag 7 december 2013

Lörda´ !Två hyllor har kommit upp bredvid matbordet, som ni redan sett små sneak peek´s på. 
Och dom är smockade med pryttlar som jag flyttar runt på hela tiden ;)
Ljushus, ljuslyktor, bricka, schackpjäs "torn", mini-tavla, doftljus och ljusstakar är ifrån Ge-kås. Så härligt med lörda´!
Snöstormen är över och den lämnade ett vitt glittrigt täcke kvar ute som barnen kunnat leka i idag. 
Själv har jag bara suttit inne för jag har åkt på en hemsk förkylning. 
Noah är med sjuk så han var inne lite mer än dom andra, och då passade vi på att fixa färdigt med vårt pyssel som ska hänga i julgranen sen. Det var tapetklister och glitter överallt ;)
Lite pepparkakor hann vi med att baka också, fast det gjorde vi såklart hela familjen. Och imorgon hoppas vi på att lyckas med ett litet pepparkakshus :)
Och nu när som helst kommer våra vänner förbi med Monopol som ska spelas, det var en evighet sen sist! Jag tycker det är jätte mysigt att spela sällskapsspel ;) Gillar ni det?
Bäst jag loggar ut här innan det ringer på dörren.
Ha en go kväll!
KRAMAR

3 kommentarer:

 1. Här är det en blandning av grönt och vitt ute och det är inte kul att bo på västkusten när det blåser! Galet kallt igår och så typiskt en gång ska jag ta tåget t jobbet för vi har julbord så man kan ta sig något glas ja då är tågen inställda pga Sven, så typiskt! Men så har jag en snäll lillebror som tar hem bilen imorgon!

  Usch inget vidare att du gått och blivit så förkyld :-(
  Jag tycker det är kul att spela sällskapsspel men det var ett bra tag sen, säkert flera årsen men det blir väl så för med barn runt omkring som "stör" så blir det inte lika roligt och jag är en vinnarskalle som måste ha full koncentration hehe
  Kram och ha en trevlig kväll
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Fint! Älskar zinkhus!

  Ha en fin andra advent! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Så fina dina hyllor var, så roligt med hyllor att flytta runt saker på;)
  Ååååå monopol här älskar vi sällskaps-spel, tyvärr har vi inga att spela med men många spel kan man ju vara två på och så spelar vi. LÄngtar tills barnen har ro till att spela ett helt spel. Men i julklapp ska vi köpa jakten på den försvunna diamanten och hoppas att barnen kommer gilla sällskaps-spel lika mycket som vi gör.
  Önskar dig en fin andra advent och krya på er
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)