onsdag 26 februari 2014

House Doctor "look alike" spegel



Självklart var jag, liksom många andra, bara tvungen att rusa in på Netto för att fynda den fina spegeln som är en riktig "look alike" av House Doctors spegel. Några hundra riksdaler billigare bara ;) 



Och då blev det ompiffat på byrån i hallen igen. Min DIY glaskupa med tennugglan i, och min underbara randiga urna från Rif Design får hålla spegeln sällskap. 
Urnan har bara en trist kvist i sig nu, men jag vill gärna ha en magnoliakvist eller något annat fint i. Men urnan tål inte vatten, därför undrar jag vad ni andra har för skydd inuti?






Kväller finingar!

Har ni det bra i vårsolen som äntligen börjat kika fram den här veckan? :)
Förutom att jag stressat som en galning så humöret varit i botten då och då, så känner jag hur energin börjar komma tillbaka. Tänk vad lite sol, torr asfalt och snödroppar kan göra!

Nu längtar jag bara efter fredag. Då är jag ledig från jobbet, men ska istället jobba med mitt lilla företag. Det ska bli så skönt att komma ifatt lite där, då släpper nog stressen en hel del...
Och så fyller J år då också. Lite kalasande och en extra god middag ska jag väl koka ihop då med ;) Tips?

Nä, nu måste jag duscha innan Grey´s börjar! 
(Fast jag slocknar nog innan, så bäst att sätta boxern på rec redan nu, haha)
KRAM

8 kommentarer:

  1. Snyggt! Har sett tipset innan men inte hunnit ner till Netto, är väl för sent nu...
    Skönt med fredag hemma, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Ja spegeln är jättefin ..köpte en till sommarstället ...och ang. kvistar / blommor i keramikvaser sätter jag alltid ner vanligt glas med vatten inne i vasen...:)
    / Pernilla

    SvaraRadera
  3. Gah!!! Tror jag måste skcika dit mannen imorgon då;-)
    Är hemma o vabbar så det får bli hans uppdrag tror jag:)

    Jo, jag har klipps av en pet-flaska modell större som jag ställt ner i vasen.
    Stod faktiskt som tips hos Louise interiör där jag beställde min urna. Sanrt ett år sedan och jag är lika förtjust i den än;-) Tänk den har jag INTE tröttnat på;-)

    Middag? Jaaaa, beror på vad ni föredrar? Om det är hela familjen är ju alltid en hemmagjord pizza väldigt gott. Barnen kan bestämma sina egna fyllningar.
    Eller så gör du ett långkok, en boef bourgignon är ju himmelskt gott, eller pulled pork med gott hembakt bröd och en härlig sallad.
    Är det bara ni två är ju en räksoppa gott. Men då behöver du ha räkskal som du kan koka fond på. O så nått gott bröd till, mmmm.
    Ja, lycka till med matlagningen;-)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Åh vad kul att du köpte spegeln. Jag har HD så jag struntade i att köpa den, men den ser ju jättefin ut. Ställ en liten vas i med vatten. Magnolia kvistar kan man nog hitta fina fejkkvistar gissar jag .
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Åhhhhh så snygg spegel, varför finns inte netto här?!?!?!?
    Tummen upp, verkligen snyggt på byrån. Å i vaser/urnor som inte klarar vatten ställer jag ner en liten glasburk med vatten i, barnmatsburkar brukar vara toppen till det!
    Önskar dig en fin dag <3 KRAM KRAM!

    SvaraRadera
  6. Hej!!! Vilken fin spegel du också köpt...visst är Netto en inredningsbutik!!! Ha det gott
    Kram
    Linda/Sevedsgård1

    SvaraRadera
  7. Så fin spegeln blev, Netto börjar verkligen få in fina saker.
    Hoppas du orkade hålla dig vaken till Grays för oj vilket bra avsnitt.
    Du kolla gärna upp vad ni har för tallrikar på er förskola, ju fler vi är som strider på olika håll i landet, dessto större chans att vi blir hörda. Jag hjälper gärna till med den information som jag kan.

    Önskar dig en fantastisk kväll
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  8. den är ju sååå fin! Nu tog jag mig i kragen och kollade NETTO butiker i GBG området och oj då, det fanns fler ;-) oftast är det jag som hämtar på dagis så då har man ju gaseni botten hem men kanske dags att uttnyttja flextiden lite mer... chefen måste ju förstå haha...
    Så kul med kalas, grattis till J! Lasagne är ju gott, för mig är det både festligt ocg vardagsmat! Lite gott bröd, sallad, vin så blir det fint!

    Jag har bara läst första av Mr Grey men nä jag fattar inte riktigt hur den boken kunde bli så populär, han var ju bara besatt och kåt i ca 300 sid och bestämde över henne! sen hade hon iofs en attityd som fick en att små skratta lite...

    Jag har en liknande urna och jag sätter i ett glas med vatten! Funkar hur bra som helst!!!

    bara så du vet så är jag här inne och kikar men så läser jag och sen så... ja du vet händer något annat eller att jobbet kallar...
    Önskar dig en härlig helg
    Kram vännen
    Sandra

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)