tisdag 24 december 2013

GOD JUL



En bild från när "endast tomten" var vaken, innan frukosten dukades fram. Fast egentligen var varenda kotte vaken, och paketen i julstrumporna va öppnade sen länge. Vem kan sova länge när det är en sån spännande dag som julafton? ;)




Nu har vi ätit julmat, minstingen sover och vi andra päser i soffan i väntan på att Kalle Anka ska börja. Eller i alla fall så väntar mamman på det... Övriga familjen väntar nog mer på tomten som kommer så fort det börjar mörkna så pass att det bara är lyktan som syns i skogen när hon kommer. (Hon? japp, det är en tomtemor vi har. Det är min mamma som är tomte. Så alltså ska min pappa och lillebror vara med under julklappsutdelningen i år, mysigt med några till :))
Men nu hinner jag inte sitta här mer, utan nu ska jag plocka ihop lite julgodis och tända fler ljus!


Från oss alla, till er alla - en riktigt GOD JUL!

5 kommentarer:

  1. God fortsättning på dig snygging!
    Hoppas ni hade en superfin julafton =)

    Kram Catta

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att du hade en härlig julafton igår att barnen blev nöjda och du fick det du önskade.
    Önskar dig en god fortsättning på julen.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni haft det riktigt mysigt!
    god fortsättning nu!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Tack för gratulationer och god fortsättning!

    Hoppas resten av julen blev lyckad och att ni myst ordentligt. Kan bara tänka mig hur n sådan här tid uppskattas extra när det varit en tuff höst i övrigt.

    Stor kram

    SvaraRadera
  5. Galet duktigt jobbat av dig!!!! Hejja! Här har vi idag plockat undan julen och jag har gjort vinter/nyårsfint istället. Gör det eftersom maken fyller år dagen innan nyår, och då känns det inte skoj om det är jul här hemma. Själva nyår har vi inga planer för, de sista åren har vi varit på bröllop, firat 30 årskalas osv så i rå ser vi fram emot att bara fira i liten skala, exakt hur är inte spikat dock. Men med två hundar måste vi vara hemma vid så de inte blir rädda för fyrverkerier/smällarna vid tolvslaget. KRAMAR i massor till dig!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)