onsdag 15 maj 2013

Buzzador - Lego Duplo


Jag har i några års tid varit en Buzzador. En som testar nya produkter och informerar vänner och bekanta om dom för att sen rapportera in vad vi tyckte.
Jag tackar endast ja till produkter jag tror jag skulle gilla, och när de erbjöd att ansöka om att få vara med och buzza om Lego Duplo så slog jag till direkt ;)

Gossarna blev så glada när de fick hem ett paket. Bara ett paket att öppna är ju lycka i sig ;) Sen när de såg att det var duplo så jublade dom och skulle fort riva upp de små påsarna med bitarna.
Alla tre gillar dom!
 • Vide på snart nio månader gillar att smälla med dom i bordet och såklart tugga på dom :) Bitarna är stora och hårda så de kan inte gå sönder och inte heller fastna i halsen. Perfekt leksak som inte gör mig orolig om han leker med dom själv en stund. 
 • Elvin på två och ett halvt år klarar av att bygga med de stora bitarna som han inte riktigt gör med vanligt lego än. Nallen som var med var roligast, den är ju färdigbyggd och går att skutta runt och göra ljud med :)
 • Noah på snart fyra och ett halvt år klarar av att bygga galant. Han visar verkligen upp en kreativ sida med massor av fantasi i det han bygger :)Noah i full koncentration med bygget som han stolt visar upp på sista bilden :)2 kommentarer:

 1. Vilken lycka för grabbarna att få testa duplo!
  Tack för dina ord och visst är det nog som du säger, de är det fina vädret som gör det!
  Ska göra mig i ording och hoppa i säng snart.
  Måste åka hemifrån redan kl 5 imorrnbitti.. Hua!
  Kram och god natt!

  SvaraRadera
 2. Åh vilket härligt duplo. Hilma bygger tårot med vårt här hemma.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)