söndag 11 augusti 2013

10 saker ni inte visste om mig..


Jag blev utmanad av min vän Suzette, att berätta 10 saker ni inte visste om mig..


 1. Jag har svårt för att ge bort en trisslott. Jag skulle helt enkelt inte kunna glädjas åt personen om den vann en förmögenhet, istället för mig.. tyvärr..

2. Men jag älskar att ge presenter, mer än att få dom själv. Känslan av att få göra någon annan glad, helst med en genomtänkt present, det slår många härliga känslor! Det är ju såklart kul att få, men som sagt, roligare att ge, bara det inte rör sig om en trisslott :P

3. Och på tal om presenter så önskar jag mig mest utav allt ett riktigt teleskop just nu. Bara så ni vet det nu, sisådär när det närmar sig jul ;)

4. Ett teleskop önskar jag mig för att jag är så fascinerad över det oändliga där ute i mörkret. Jag tycker det är magiskt! Och vackert. Tänk att få kunna se närmare på allt det fina när jag vill, som ikväll när det kommer vara en meteorskur..

5. Jag är en Google nörd, snarare beroende av det. Det googlas flera gånger om dagen. Mest bilder, men även en massa ord.

6. Har nämligen extremt dåligt ordförråd. Det känns som att min hjärna inte kan lära sig fler ord - minneskortet är fullt. Så det är ofta jag måste kolla om ordet jag vill använda betyder det jag vill, eller om jag förstått ord andra använt rätt. 

7. Jag är även en iPhone nörd. Har med mig den precis överallt, och får "panik" när batteriet är dött. Kameran, google, mejl, facebook, bloglovin, instagram, aftonbladet, hemnet, blocket, tradera, vädret, tv guide, banken och några spel. Allt detta använder jag flera gången om dagen :P

8. Jag vågar inte ge blod, och jag vågar inte skriva upp mig i donationsregistret. Jag är rädd för att ta bort något från kroppen, levande som död. Men jag börjar mjukna och hoppas att jag vågar det snart, för jag tycker det är en fin medmänsklig gest.

9. Jag håller alltid andan när jag måste gå igenom ett stim med knott eller myggor. Jag blir sällan biten, kan räkna sommarens myggbett på ena handen. Men att få in dom i munnen eller näsan, hua. 
Det är likadant när jag cyklar på sommaren, jag håller andan mer än jag andas för att minska risken att få en insekt i magen :P

10. Jag "knäcker" ryggen flera gånger om dagen. Jag behöver bara vrida mig lite för att det ska knäckas nästan hela vägen. Äckligt, jovisst, men så skönt! Och jag skulle inte kunna gå utan att få lite rätsida på den ibland...Sådär, lite onödig fakta om mig. 
Utmanar Sandra, Anna, Camilla, Therese och Anna :)

 KRAMAR

7 kommentarer:

 1. Så roligt att läsa om dig. Härligt att höra att det är fler än jag som har svårt att ge bort en triss och är totalt beroende av viss teknik;)

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Va kul att få läsa detta om dig!
  Och Trisslotter kan inte jga heller ge bort, kanske för att man skulle behöva de där pengarna själv,-)
  Önsskar att jag kunde ge blod, men eftersom jag varit sjuk får jag inte. Men jag är oerhört tacksam för de som gjort det, då jag fått många blodtransfusioner under sjukdomstiden.
  Ha en fin dag och var rädd om din rygg;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ha ha, fantastisk läsning, kul :) Vi är rätt lika på en del punkter, förutom det där med blod och donation då, mig kan de länsa bäst de vill ;) Tyvärr har jag anemi så jag får inte ge blod, men jag har fått =)
  Jag var t.o.m inne på alteristisk donation under tonåren (ge organ i livet, typ njure), men mamma höll på att dö av psykisk stress så jag fick stoppa mig själv haha.

  Hoppas du får det där teleskopet, och var försiktig med lilla ryggen,
  kram kram :)

  SvaraRadera
 4. Jag håller oxå andan och ger heller inte bort Triss..
  Hihi...
  Kram Suzette

  SvaraRadera
 5. Kul att veta lite mer om dig!

  Nu ska jag se vad du haft för dig i sommar :)

  Ha en fin start på veckan!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. hihi så roligt att få veta lite om dig. =) Håller med dig på punkt 2, 6 och 9 =)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Har varit inne å kikat från mobilen men då är jag dålig på att lämna kommentarer... Har klurat lite på utmaningen, och får fortsätta att göra det i några dagar för jag har usel uppfinningsrikedom då det kommer till sådant här, för faktat bör ju vara lite skoj och personligt, precis som ditt! :-D Här öser regnet ner så ikväll har vi ätit pannkaka och glass med tända ljus ute i uterummet jag och barnen, tänt ljus och myyyst. Vi försöker göra vardagen lite festligare med enkla medel då pappan i huset inte är hemma och jag själv ska hålla ställningarna ;-) KRAM KRAM

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)