måndag 25 februari 2013

Bloggerskan..Det är verkligen fullt upp här, så jag är en usel bloggvän just nu, förlåt!
Men jag hann faktiskt ner på stan idag och köpte lite material till mitt kommande projekt...
Har även packat några beställningar och vinsterna från min utlottning, så snart kommer det med posten till er ;)Ikväll tänkte jag våga visa en bild (iphone) på mig själv, det händer inte ofta.
Såhär ser jag ut som oftast, vardagligt klädd och knappt inget smink :P

SOV GOTT KRAMAR!Måste också tacka ni som berättat lite om era erfarenheter och kunskaper av hobbyverksamhet och deklaration och sånt. Det betyder GULD! Jag blir så glad över att det finns människor som vill hjälpa och gärna delar med sig :) Finns allt för många som är snåla på sina kunskaper.

10 kommentarer:

 1. Godnatt & sov så gott fina du..:-))

  TACK snälla för dom fina orden hos mig..det gör mig såå åglad!
  Stooor kram

  SvaraRadera
 2. Fin du är! Hoppas du blivit like klokare ang hobbyverksamheten.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för dina fina ord om vårt hus. Visst vore det toppen om ALLT var klart, men vi har tidsmässigt fått prioritera och vi valde att göra klart ett badrum, innan vi flyttade in, så det fungerar bra ändå! ;)
  Ser fram emot att hitta mina fjärilar brevlådan :)
  Du får gärna dela med dig vidare av dina kunskaper om hobbyverksamhet och deklaration! Jag funderar på att dra igång en liten försäljning, jag med ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker tjej :) Du ska inte be om ursäkt för sånt, ibland finns tiden bara inte till och speciellt inte med tre guldklipmar kan jag tänka mig ;) Kramar

  SvaraRadera
 5. Noah och Elvin är otroligt lika dig....
  Du är ju jättefin på bild! Och nej du behöver inte be om ursäkt, barn, familj, skola, hobby ja allt annat utöver bloggandet går ju först, jag kan också bara läsa inlägg ibland utan att kommentera, eller så tänker jag att nu har jag läst kommenterar sen.. och sen blir till en ny dag :-)
  Det blir så ibland!
  Hoppas att du får en härlig tisdag och lycka till med skatteverket ;-)
  Stor kram fina du

  SvaraRadera
 6. Fin du är. En naturlig snygging med underbara färger. Själv är man bara gråblek så här års :)

  Tycker det är imponerande hur du hinner med allt du redan gör. 3 barn, massa underbara kreativa projekt, hem, blogg och övrigt.

  Ha en härlig tis, kram Malin.

  SvaraRadera
 7. Så vacker du är, en naturlig snygging.

  Härligt att det går så bra för dig. Även här försöker jag sätta mig in i allt det där som har med hobbyverksamhet att göra och det är inte lätt;( Men läste ett av råden du hade fått om att boka tid hos skatteverket, verkar vara en smart idé.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 8. Hej du fina!
  Kul och inte så konstigt att du har mycket att göra. Du är ju så duktig med penna och papper.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 9. Hej fina du <3 Nu har jag äntligen fått i ordning tekniken igen, och kan kika in och läsa ikapp hos dig och se vad fint du skapat både med pennor och med baksleven :-D Lämnar en drös kramar och tackar för dina kommentarer, de värmer och piggar upp då man loggar in <3 Kan dock meddela att det snöar å att det lär dröja innan ungarna enbart kan ha de stickade tröjorna, vintern brukar vara rätt seg... men vissa dagar då solen lyser luras man ändå att tro att snart, snart är den här ;-D KRAM!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)