tisdag 14 maj 2013

Sovrummet och vinst




Vann ju ett så fint bäddset hos Camilla, tusen tack!
Tycker det gjorde sig bra i vårt sovrum. Vitt med svarta detaljer, och så lite rosor ;) 









Jag fullkomligt ÄLSKAR vår tapet här inne, den är så l j u v l i g!
Vi sa att vi aldrig skulle ha en tapet med färg och mycket mönster igen, för det är så svårt att inreda resten av  rummet då. Och det är det också..
Men kärleken övervinner ju allt, och ja jag är ju smått kär i den ;) 
Är ni fega med färg och mönster när det kommer till tapeter?

...

Idag har vi haft riktigt skit väder, regnigt och blött.
Det var nära att jag lät Noah och Elvin vara kvar på dagis idag så jag skulle slippa gå ut med Vide i vagnen när det ösregnade. Men det klarnade upp lite precis då, vilken tur ;) 
Och hela vägen hem från dagis så var det fullt med sniglar med hus på ryggen, och lååånga äckliga daggmaskar. Så det slutade med frisk luft med doft av blöt asfalt och två väldigt nöjda gossar som sett så mycket spännande efter vägen. 
Helomvändning! 
Att sen glassbilen stannade utanför huset gjorde oss på ännu bättre humör ;)

Nu blir det tända ljus, film och te..
KRAMAR


10 kommentarer:

  1. Ser ut som det är nybäddat :) fint bäddset! Visst är det gott att krypa ner i nytvättade lakan...
    Så fint det är i erat sovrum :) jag kunde inte undgå att se fönstrena i sovrummet, sådana har vi med! Du öppnar dom inåt eller hur? Jag tycker det är värdelöst, ner med allt från fönsterbrädan för att öppna fönstret och vädra... Ja ja det finns väl värre saker kanske men ibland är det frustrerande...
    Vad härligt att få en sådan spännande promenad hem... Min lille Noah är verkligen ett ute barn! Både på gott och ont såklart så när jag vill in brukar han få sitta på trappen, där vi har tak över ytterdörren :) hel nöjd!

    Några roliga planer för dagen?
    Här regnar det idag men jag är på jobbet så det är ok

    Ha en härlig dag
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  2. Härligt bäddset! Ser jättefint ut i et sovum!
    Här skiner solen idag och snart är det dags att bege sig mot en låååång dag på jobbet!
    Ha en fin dag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Vilket fint bäddset du valde, och guuud vilken vacker tapet!
    Får mig att sakna min gamla tapet i vår gamla lägenhet..
    Min tavla du frågade om kommer från bruttan med denna blogg http://sofiahedvigpr.blogspot.se/, hennes egna illustrationer :)

    Ha en härlig onsdag kära du!
    Kram Catta

    SvaraRadera
  4. Vad fint det blev med sängkläderna! Tycker mkt om er tapet också. Jag tycker att färggranna och mönsterrika tapeter är vackert om det är på en vägg. Då blir det som en vacker gigantisk tavla :) Vi har en färggrann och mönstertapet i vår hall på övervåningen som jag är mer än nöjd med! Och det är inte lika svårt att inreda tycker jag om man har en vägg med en tapet med mkt ffärg och mönster :) Du har ett vackert hem!

    SvaraRadera
  5. Grattis till vinsten!

    Usch, tycker INTE om daggmaskar. De är läskiga.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Vilket fin bäddset! Och så fint sovrum ni har, riktigt mysigt!
    Om jag hittade en tapet med mycket färg och mönster skulle jag nog inte tveka att sätta upp den, dock skulle jag aldrig våga sätta upp de i ett helt rum. en fondvägg skulle räcka. Men än så länge har jag inte hittat någon tapet som jag blivit kär i så just nu har jag bara ljusa, svagt mönstrade fondväggar i köket och hallen. Vårt sovrum däremot är alla väggar målade i en väldigt mörk lila kulör.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Grattis till den fina vinsten!
    Vad fint du har det i sovrummet!

    Önskar dig en fortsatt fin vecka!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  8. Grattis till vinsten och så snyggt bäddset. Förstår att du gillar den fina tapeten och hela ert sovrum var ju snyggt.
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  9. Gokväll vännen, hoppas du har en riktigt myskväll nu där du sitter nedbäddad i soffan, det gör jag med och tar en efterlängtad bloggrunda, men borde nog gå och sätta upp solgardiner i uterummet ist med tanke på värmen som utlovas i morgon... KRAM KRAM!

    SvaraRadera
  10. Det var länge sen jag kommenterade här men det har inte riktigt funkat från mobilen och det är ju den jag använder mest. Det där med mönster och tapet är svårt tycker jag. Här är alla väggar vita än så länge men tanken är att det ska bli en rosa vägg i Hilmas rum och kanske gult i Ottilias. Jag är just nu inne på att hålla väggarna neutrala och låta det som sitter (ska sitta) på få hamna i fokus. Tänkte fota en massa i sommar och sen låta det få pryda väggarna.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)