onsdag 21 augusti 2013

Äppelpaj med vänner


Igår bjöd vi ett par vänner på äppelpaj. En äppelpaj med vaniljsås och mycket smör i. Även ringlad sirap på. Saftig och god blev den allt ;)





Som tack för fikat fick vi (jag ;)) "istället för en blomma" lite bra tidningar som ska bläddras i lite senare till en kopp te :) Tack!



...

Idag har vi inte mycket för oss. Vi kikar i en "Småland" tidning för att se om det finns något av vårt vackra landskap att njuta av såhär ända in på hösten. Älgpark, lekland och "Skurugata" hamnade på listan ;) 

Men först har vi några kalas att avklara de närmsta helgerna. Ett med dinosaurie tema, och ett med pirat tema. Ska bli riktigt kul att göra tårtorna ;)

Ha en fin dag! 
Ikväll SKA jag hinna kika runt i bloggvärlden, de har det blivit så lite av det sista :(
KRAMAR

6 kommentarer:

  1. Så gott med äppelpaj! Det får det bli här i helgen ;) Bra att ge bort tidningar istället för blomma tycker jag, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Åhh så gott!
    Jag är supersugen på äppelpaj, känner att det måste nog bli en här hemma snart också..;-)

    Må så gott fina du
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Vad sugen jag blev på äppelpaj nu. Tror att det får bli lite extra hemhandlat idag =)

    "Trivs" korgstolen fortfarande på sin nya plats? Jag är så sugen på att köpa de små korgstolarna som finns på Ikea till tjejerna. En till varje rum tänkte jag. Får se hur det blir när vi är färdigrenoverade.

    SvaraRadera
  4. Tidningar är alltid uppskattat! En kopp kaffe och en tidning är ju helt lovely! Härlig blogg! Kul med en "ny" blogg att kika in i! Tack för titten inne hos mig! Ha det gott och på återseende!

    SvaraRadera
  5. Åh, vad pajen ser god ut! :) Vad gulligt med tidningar istället för tex blomma! :)

    Kram Åse

    SvaraRadera
  6. mums äppelpaj, Här ska årets första äppelpaj göras i helgen av våra egna äpplen som nu hänger tungt på grenarna ute i trädgården. Härligt med en massa kalas, alltid roligt.

    Önskar dig en fin dag
    Kram
    ANnie

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)