onsdag 24 juli 2013

Ugglan och örnen


Ugglan och örnen på kuddfodral i vardagsrumssofforna :)

Mina DIY kuddfodral har nämligen gått "sönder", det var FÖR kul för barnen med repen och ringarna. Så ska beställa hem nya och låta de vara som de är, utan piff. 



...

Här fortsätter vi att njuta av att bara vara, ta dagarna som de kommer. Det blir mycket trädgårdshäng, bad och grillat med vänner. Och en del kvällspromenader för min del - hejja mej ;)
Vädret är lite för varmt för att packa ihop tre små vildingar och göra något särskilt tycker vi. Men när det blir lite svalare så har vi små utflykter planerade, som någon djurpark och high chaparall
Trivs ni bra i hettan? :)

Ha det gott!
KRAMAR




3 kommentarer:

  1. Duktiga du som kommit igång med promenader. Själv så har det bara blivit en än så länge denna vecka. Synd att du inte fick ha dina fina kuddar ifred men jag vet hur det är med små nyfikna fingrar som inte kan låta bli... Visst är det för varmt för att hitta på något men vi har planer på att åka till Astrid Lindgrens värld någon dag men det är nog vädret som får bestämma när.

    SvaraRadera
  2. Barn pillar verkligen på allt, tom när man nästan är 9 år så ska man fram och pilla nyfiket....snark!!!

    Så duktig du är som tagit kvällspromenader... Jag skickar dig en massa motivation och inspiration... Heja heja heja dig!!! Det viktigaste är att ta sig ut, gör man det så är man redan halvvägs... Och sen efter några ggr när man kommit in i ett bra flow så vill du bara ut mer och mer...

    Oooooja jag älskar värmen... Visst är vissa dagar varma för dom små! Havet svalkar oss...
    Vi har inget mer direkt planerat nu, inte för att man måste men nu har vi vart iväg några dagar...
    Liseberg ska vi till, men det ligger ju ca 25 min härifrån

    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  3. Jättefina kuddar!
    Jag älskar sommar, sol och värme!!! Så att koka saft som jag har gjort idag var inte så lyckat kan jag säga;-) Hmm, skulle vara mulet, men så var det inte. Men, nu har vi god saft och sylt här hemma och det gillas:-)
    Ha de fint!
    Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)