måndag 23 september 2013

Måndag


[Dagens godis]Måndag - ny vecka nya möjligheter?
Eller en stor suck?
Jag kör på en stor suck, måndagar är tråkigaste dagen i veckan. Full rulle direkt efter ett par dagars lugn helg. Och såå länge kvar till nästa helg..

Tar en kopp te, lite "godis" och försöker se glad ut ändå ;) 
Önskar er en bra start på veckan!
Många kramar!3 kommentarer:

 1. Skyller helt klart på graviditeten som gjorde att jag näääästan dreglade över datorn när jag såg bilden på ditt godis. Blev så sugen... Jaja, får lösa det imorgon för nu har jag bara en ask med pepparkakor som sakta sinar. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack det samma till dig :) Måndagar tycker jag är helt ok, men tisdagar ska vi inte prata om, usch vilken jobbig dag...
  Ha det gott.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Måndagar är alltid en nystart på något.. eller??
  Fast jag tycker nog att tisdagar är värre, dom dagarna är längre än längst!
  Hoppas du har haft en härlig helg... Jodå jag kollar gärna skräckfilmer men det får inte vara något slemmigt djur eller något annat overkligt för det gillar jag inte, typ sci-fi inte något för mig!
  Jag gillar däremot komedier, sådana där sjuka komedier!

  Annars så känner jag mig mer död än levande... nytt jobb är mycket intryck, dagis för N, det går bra men man märker att han får många intryck också som att starta dagen kl 4 och absolut inte somnar om, aktiviteter med W, en man som jobbar skift... ja det blir lite mycket så att jag är trött vid 20 på kvällen är inte konstigt ;-)

  Något roligt planerat i veckan??

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)