tisdag 10 september 2013

Tavelvägg


[Vårt vardagsrum]
Som nämnt är vårt vardagsrum i förändring just nu. 
Vi har valt bort en soffa, och kommer istället ha två uppe. 
Tavelväggen är omkullkastad för att passa bättre, och några nya Artprints har kommit upp ;)
Kuddsamlingen är lite "over the top" nu, dom här kommer få följa med den andra soffan upp sen. Väntar på ett nytt kuddfodral, och har fått hem ett med trollslända på som ni kan se i fåtöljen. 
Soffbordet ska bort, istället ska vi "bygga" ett själva. Jag kan knappt bärga mig, men det kan visst min händige - p r i o r i t e r i n g ;)

Sen är det lite annat på gång i övriga huset också. Inget stort, utan mest lite lull lull och ommöblering!
Och så har jag fått ett spännande uppdrag, något som mina pennor behövs till... iiih det riktigt killas i hela magen, och jag hoppas att jag kommer lyckas! Gör jag det så kommer ni få se resultatet sen...

Nu ska jag smöra ihop en riktigt god middag åt J, så prioriterings listan kanske ändras lite ;) haha. 
Ha en skön tisdag!

3 kommentarer:

 1. Snyggt!

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! SÅ fint du ör, kliar i mina fingrar att göra om lite här hemma med, men har inte orken just nu, även om jag har tiden då jag ligger sjuk... Men orkar kanske klicka hem nått från ellos eller någon annan katalog ;-P Å du, har du fått ett uppdrag?! Låter superspännande ju! Lova att berätta mer sen! KRAM och Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Det är så fint hos dig och just nu önskar jag att ditt hem vore mitt. Jag längtar efter lite mer avskalat, lite mindre lull-lull och mer klassiskt stilrent. Kanske hör det med hösten till. Men så länge så njuter jag av ditt hem och låtsas att det är mitt;)

  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)