torsdag 7 november 2013

Tankar en torsdag..


[ Matplatsen ]Undrar ni vart Vides stol är? Den är ute på vift! Två små korta, men snabba (!!), ben drar runt den överallt ;)Ikväll kommer min syster, hennes dotter och en av mina bröder hit för att övernatta till lördag. 
Det är begravning imorgon för min fina saknade farmor
Det känns härligt att få träffa min familj och släkt, men självklart tar sorgen över de flesta känslorna i kroppen just nu. Nu är det snart dags för ett sista farväl. Ett "avslut" som många säger gör att det sen känns lättare. Jag hoppas. Och jag hoppas främst för min farfars skull att det kommer kännas lättare för honom. Jag kan inte föreställa mig att förlora den jag älskar och har älskat i så många många år.
Men först måste vi gå igenom en tung dag imorgon. Det kommer värka i bröstet, och tårarna kommer blöta mina kinder... för så är det redan.. 

Ta hand om er!

5 kommentarer:

 1. Hej va fint du har de där. Jasså busungen släpar runt den :)

  Ha en fin dag i morgon med ett fint avsked och alla minnen. Styrkekram
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Varmaste tankar å kramar till dig <3 Kan relatera till hur ni känner. Prata minns skratta och gråt!
  Och ang tekalender så kom den i går och sammanträffande nog blev det just ett inlägg om den *ler*
  KRAMAR <3

  SvaraRadera
 3. Varma tankar till dig och familjen. Aldrig lätt när vi förlorar någon i vår närhet.
  Kramar till dig
  Annie

  SvaraRadera
 4. En "lyckad" begravning brukar ta bort den tyngsta sorgen så jag hoppas att din farmor får en sådan. Även om det är en trist anledning till att familjen samlas så brukar det lugn och den värme man delar väga upp en hel del. Att farfar dessutom får se hela den klan som han och hans fru är upprinnelsen till kommer med all säkerhet betyda mycket för honom.

  När våra barn varit på begravningar (både till min mans och mina föräldrars föräldrar) har de fått rita avskedsteckningar som vi rullat ihop med ett fint snöre och så har de fått lämna dem på kistan. Det har känts mer tydligt för dem. Ett litet tips om barnen ska följa med.

  Varma kramar till dig och din familj

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni får en fin dag imorgon! Tänker på dig! <3
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)