fredag 27 september 2013

Hemlängtan



Den andra nya kudden kom för nån vecka sen. Tycker den tar fram det svartvita i tavelväggen ;)
Både den svartvita kudden och den med trollsländan finns för en billig peng på Ellos.
På tal om kuddar så pågår det en jakt här hemma. Vart har mina bruna mocka kuddar tagit vägen?
Precis som med julpynt, alltid något som saknas...






Idag kikade jag in hos fina Nilla och fick sån hemlängtan att det nästan gör ont. Hon har besökt min "hemstad" Skultuna där hela min familj bor. Ett litet samhälle, men fint och mysigt. Har ni varit där någon gång? Bor ni i närheten så vill jag tipsa er om att göra ett besök där, ta en promenad i fina "Tamskaparken" och shoppa lite fint på Skultuna mässingsbruk där de har outlet med många fina märken.

I helgen kommer mina föräldrar ner till deras stuga. Det ska bli så kul att träffa dom, saknaden hinner ju bli så stor mellan gångerna. Det är tänkt att min pappa ska hjälpa oss med staketet som aldrig blir färdigt. Och jag och barnen ska vara ute hos min mamma och leka av oss. Kommer bli en mysig helg ;)

Men det vore ju skönt om jag kunde bli frisk någon gång. Var hos en virrig läkare igår som glömde skriva ut min hostmedicin. Men han ringde om svaren på proverna idag (som såg bra ut, varför mår jag då så dåligt?) så då fick jag påminna honom... "Jag glömmer aldrig" sa han bara, men sen fick han erkänna att han visst hade gjort det :P

Har ni några roliga planer för helgen? :)
Ha en jättemysig fredag idag!
Många kramar


8 kommentarer:

  1. Åh va härligt för er att få umgås i helgen:-)
    Tråkigt att du inte blir pigg, hoppas de ska vända snart!
    Tack snälla du:-) Här hemma blir de lite mys med vänner och fix i trädgården (hoppas jag) gör trädgårdsmöblerns skulle behöva flyttas in!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Men det va då 17 att det inte kan släppa!! En rejäl whisky är vad du behöver tjejen ;-)
    Man blir lätt hemmablind... Småsaker kan ta evigheter hemma hos oss! Större projekt anser mannen att det är en sak i taget medans jag yr omkring...
    Vasen heter Beate tror jag, kolla Ica maxis hemsida den finns där! 16 cm!
    Den är rätt stor, ja inte gigantisk men större än jag trodde så jag är nöjd! Den tar iaf upp lite plats på bordet så den syns (fin förklaring)
    Vi har en helg utan hockey och imorgon ska jag på loppis här i trakterna ett sådant där ställe där det verkligen är loppis priser! Anordnad loppis där pengarna går till någon barn välgörenhet!!

    Trevlig helg
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  3. Skultuna, Nope! Ligger det långt därifrån du bor nu??? Jag har alltid bott i samma lilla stad hela mitt liv, förutom mina år i Chicago och singellivet ;-) nu bor jag ca 3 km fågelvägen från gatan som jag växte upp på!! Wiggo går på samma skola som jag gick 1-6 an!


    Hoppas kuddarna kommer fram!
    Dom nya var i vilket fall fina!

    Kram igen då

    SvaraRadera
  4. SÅ mysigt att dina föräldrar kommer! Här planerar vi att plocka ner studsmattan och klippa gräset, annars bara mysa, kanske plocka lite svamp.... njuta helt enkelt. Nyss hämtat hem barnen och nu så ska vi försöka enas kring någon mat, lutar start åt hämtmat, för ingen tycks vilja laga något ;-D KRAM och trevlig helg <3

    SvaraRadera
  5. Nej men fy så segt att det inte vill ge med sig.
    Fint du gjort på din trapp iallafall, här åkte ett bollkryss med hem och ber i en kruka bara. Ser iallafall bättre ut än vissna pelargoner ;)
    Hoppas ni får en riktigt mysig helg nu. Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Krya på dig och vilka underbara kuddar på bilden!

    SvaraRadera
  7. Vilka fantastiskt vackra kuddar, så harmoniskt det blev;)

    Kram igen
    Annie

    SvaraRadera
  8. Så många fina kuddar och tavlor du har!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)