måndag 7 oktober 2013

Bättre sent...


...än aldrig ;)
Igår firade vi kanelbullensdag. Sex plåtar bullar och ett mjölkaos innan vi fick avnjuta dessa "hjärtan" som är långt ifrån lika fina som några av era andras! Tur jag gjorde 3/4 delar av degen i bullformar :P
Men jag tyckte det var en kul ide med hjärtanbullar, så tack för tips. 

...

Idag går tankarna på bloggandet och mitt företag. Orkar jag hålla på mer? Ger det lika mycket glädje som innan? Eller ger det för mycket stress? Fortsätta, pausa eller lägga av helt bara sådär. Hmmm..
Bara att fundera vidare...


KRAM på er!


6 kommentarer:

 1. Mmm vad gott, tur att man kan äta dem vilken dag som helst :)

  Vill gärna att du fortsätter, kan du inte bara trappa ner lite, vi läsare fins ju kvar ändå tror jag :) Jag har inte riktigt tid att läsa bloggar lika mycker som förr, så mig gör det inget om det blr lite glesare mellan inläggen ;)
  Företaget tycker jag absolut du ska fortsätta med, du är ju så förjordat duktig!!

  Förstår att det blir mycket ibland, och du har ju en stor familj som du ska ha ork till oxå, styrkekramar till dig =)

  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Så söta bullar!
  Ja, inte är det lätt att få tid till allt man vill! Jag hinner inte göra blogginlägg så ofta som jag önskar, men det får bli när det blir. :)
  När man har instagram också, kan det kännas som lite tårta på tårta... Men man får väl prioritera o välja var man ska lägga krutet. Jag hoppas du vill fortsätta med din inspiration! :)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. kanelbullarna är så söta och säkert goda också. vad har du för företag? Enskild firma eller bara på hobbynivå? kan inget om sånt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilka mumsiga bullar, kan nästa känna doften.

  Det där med bloggandet varande eller icke varande tåls att fundera på ibland. Det måste kännas mer som en njutning än som ett stressmoment. Själv har jag rensat bland min blogglista och läser och kommenterar bara på de bloggar som jag verkligen gillar. Man måste ju prioritera.

  Hoppas du får ihop det och återfår energin till att fortsätta
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Jag kan komma och hjälpa till att äta upp bullarna ;-) mmmm smaskens!
  Jag ser mer än gärna att du fortsätter blogga, tycker om att läsa din blogg och tycker det är kul att vi "träffats" men jag förstår att det blir prioriteringar... Men måste du sluta helt??? Något inlägg då och då...
  Hehe nä jag ligger inte på knäna och målar ikväll, jag har faktiskt lagt mig raklång i soffan nu, är trött idag!!!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Förstår din känsla angående bloggande och företaget! Det viktigaste av allt är ju ändå att det ska ge dig någonting! Livet idag är så fullspäckad hela tiden att man måste hitta de viktigaste sakerna att lägga sin tid och energi på! Det kan ju skiftanoerhört från dag till dag vad detta är, så känner jag iaf! Jag tycker om att läsa din blogg och uppskattar de korta inläggen minst lika mycket som de långa! Kram till dig

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)