torsdag 31 oktober 2013

h a p p y h a l l o w e e n

Halloween idag, en riktig bus dag ;)
Våra barn har varit lite för små för att klä ut sig och gå runt och knacka dörr, men i år ska Noah få gå ett varv i kvarteret om han törs :P

Nu ska Vide och jag plocka fram lite Halloween pynt. Spindelnät och spindlar. Mer pyntas det inte här.. och bara för en dag eller två..
Pyntar ni mycket?

Glöm inte köpa hem godis!
(påminnelse till mej med)


6 kommentarer:

 1. Hej hallåååå...
  Nope jag pyntar nada!! Vi har en pumpa på utsidan, det tycker jag är lite mysigt!!
  Wiggo har varit ute en gång faktiskt, eftersom det är idag (och ingen annan dag) man går "Trick or treat" så har jag väl aldrig påmint honom om det har varit en vanlig vardag... en gång tror jag han har varit ute!
  Förra året var vi i Thailand får väl se om han säger något idag efter fritids!
  Hoppas att Noah törs gå... du får sminka honom så han ser snäll ut ;-)
  Jag har lite godis hemma om någon läskig typ skulle komma hehe...
  eller så tar jag det själv om ingen dyker upp hehe...

  TRICK OR TREAT!!!
  Ha en toppen halloween!

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Gokväll vännen! Här har vi pyntat sparsamt, endast en pumpa inne, en lykta samt barnens spindlar å fladdermöss som de pysslat och en urgröpt pumpa ute med ljus i. Det räcker, lägger hellre krut på allhelgona å köper ljus å tänder på gravarna... Men ungarna gilla spökerier, nått år hade luran spökkalas så då pyntade jag massor, men inte i år... De går itne heller runt å busar, finns ingen tradition av det här på orten riktigt, däremot kom min morbror förbi nu ikväll med en STOR påse godis som ungarna fick, du må tro de blev glada även om de fick spara den tills i morgon å bara nalla några... Såg era fina fladdermöss i tidigare inlägg och skickade och tackade för att du länkat mig, men gjorde det från min telefon, så det kanske inte fungerade? Det krånglar nämligen för mig då jag försöker kommentera via den :-( Lämnar en drös kramar å ska nu mysa ner mig i soffan. KRAM

  SvaraRadera
 3. Så fint pyssel!
  Nja tror inte de blir nåt pyntat här hemma. skulle ha haft jobbet här i morgon kväll, utklädda på mat. Då hade jag tänkt pynta ordentligt. Men de blev inget...

  glömt svara om ljusslingan jag lindat på stjärnan. Ja den är så gul i skenet. Inget blått här inte.
  Gillar inte heller att vissa visar på kartongen gul/vitt sken men är blå sen.
  Men denna på batteri kan du allt köpa :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Så fint nu pysslat!
  Jag har faktiskt inte pysslat något här hemma förutom två hyacinter men det är väl inte direkt halloweenpyssel;)
  Däremot har det pysslats och varit halloween disco på jobbet med barnen idag:)
  Tack snälla du för ditt omtänksamma inlägg hos mig, det uppskattas mycket!
  Ha en go kväll!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 5. Jag förstår vad du menar om dagis. Många gånger som mina barn är utan både mössa och vantar. Och i somras då det var så soligt låg Iduns solhatt inne på hyllan. Fröken hade inte en tänkt på det.. Jag är inte så jättenöjd med alla dagisfröknar och jag tycker ändå att så länge barnen är nöjda o har det bra så är det ok. De känns många gånger så oengagerade och är bara där för att ha något att göra. Men då det bara finns ett dagis här där vi bor så får man vara nöjd med det vi har.Men självklart så säger jag ju ändå till om jag tycker något skulle vara tokigt. Vilket utlägg det blev =)
  Vi har inte firat halloween idag. Dels för att båda barnen fortfarande är sjuka och för att Hugo är för liten för att gå ut och busa. =)
  Vi firar lite mer på lördag istället då vi är bjudna på middag hos ett par vänner, om våra barn hunnit bli friska vill säga.
  Vi har en pumpa ute på trappen och här inne har jag virkade pumpor i en glaskupa, den har jag helt glömt att fota och lägga på bloggen. Kanske att jag kommer ihåg till imorgon. =)

  Skönt att det är fredag imorgon!
  Planer för helgen?

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Så fint med pyntet. Här pyntades det sparsamt. Men bus eller godisa gjorde vi, Vincent i Batmandräkt och Frank som sig själv. (jag lovar att han är tillräckligt skrämmande helt som sig själv då treårstrotset inte är nådigt på den pojken) Men vi går bara rätt över till våra grannar, sen får det vara nog. Men vi väntade med spänning här hemma på några busbarn men endast ett enda busbarn dök upp så hon fick massvis med godis istället;)
  Tyvärr tror jag att endel kommer komma idag och imorgon också, folk har inte riktigt fattat att halloween är på en vardag. Lite synd för alla helgona handlar om något helt annat än monster, tycker jag.

  Hoppas ni hade det härligt trevligt igår och att påsen fylldes med godis.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)