lördag 19 oktober 2013

Tips...Kikar in för att tipsa er att besöka Annie som redovisat alla bidrag i upcyklingsutmaningen "lampor". 
Mitt bidrag är med, och många andras fina. Kika in vettja ;)

Nyss påbörjade jag ett DIY projekt. Men färgen ska torka SEXTON timmar innan den är övermålningsbar, så den blir väl inte färdig än på länge. Självklart får ni se sen ;) Er som följer på instagram (@tjugofemman_) kan säkert få se en sneak peek snart ;)

Nu söva ungar, sen vin med grannen :)
Ha en fin kväll!

6 kommentarer:

 1. Tack igen för ditt fina bidrag i utmaningen. Hoppas ni har det trevligt med grannarna och vinet
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Hej hej...

  Där ska jag kika in sen, ja du såg ju på insta vart jag har hamnat ikväll, inskickad på Wiggos rum! Våran säng står ju i Tv-rummet och Wiggo tycker det är lite mysigt att sova där så ikväll roterar vi sängplatser! Golvet är lagt nu ska det målas, det går ju inte i turbofart och ändå är har H snickar blod i sig, men med hockey, kalas för Wiggo, en liten krabat och resten av familjelivet och lite slappa i soffan så ja ja det får ta några dagar till ;-)
  Din kub är så fin, jag har också en sådan, vann faktiskt en hos Linda med "hem och trevligheter" förra julen! perfekt när man kan pynta efter årstid!
  Idag har varit en fullspäckad dag, förberedelser för släktkalas för Wiggo! Att det ska ta sådan tid att förbereda kalas och jag som tyckte vi gjorde enklast möjligast med lite tacos och tårta, så nu ikväll tog jag mig en promenad, lufta hjärnan lite!

  Hoppas att du får en trevlig vinkväll
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Kikade in på lamporna och din var klart finast! Snygg kub hos dig oxå, kul att skifta pyntet efter årstider och humör ;)
  Kramis Suss

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du fick en trevlig kväll igår! Spännande med projekt, nyfiken! Vet inte vilken färg du använder med tror inte du behöver så vänta riktigt så läänge. Om du känner att det torkat efter bara några timmar så kan du måla då.
  Ha en fin söndag!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Din lampa var snyggast tycker jag.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)