tisdag 22 oktober 2013

Muffins


Muffins med björnbär och kokosflingor på toppen.Vilket ruskväder. Ett sånt där väder som gör hösten riktigt grå. Nästan alla färgglada löv har regnat ner på marken och blivit fult bruna. Luften är ruggigt grå dimmig. Nu får snön gärna komma och ljusa upp lite. 

Vi ville inte ens gå ut idag, så Noah och Elvin fick vara hemma från dagis. Men vad sysselsätter man tre små gossar med när det inte är väder för att gå ut? Jo muffinsbak!
Är det inte redan kaos, så skapar vi ett - ett mjölkaos ;)

Snart dags att göra lunch, sen ska vi smaka på våra skapelser.
Det är skönt med en vardag som måste flyta på även om jag skulle vilja gå undan och få tänka på alla fina minnen jag har ihop med min farmor ♥

KRAM

6 kommentarer:

 1. Absolut den bästa sysselsättningen med busiga pojkar. Här hemma brukar vi köra med de trixet också. Och det bästa är ju att det smakar så gott också.
  Hoppas regnet lugnar ner sig lite hos er, så kanske ni kommer iväg till förskolan imorgon
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Är muffinsarna slut eller hinner jag ;-)
  Vilket fint smycke! Apropå vinst så har vinnaren inte hört av sig men så undrar jag om hon fått mailet, kanske ska ge det ett försök från min "privata" mail!
  Vet du vad, jag tycker att du ska och får gråta inför barnen... kanske känns fel men det är så livet är, förlust av någon älskad, finns bra böcker att låna om man vill förklara för dom om döden och dom måste få se dig ledsen det är så livet är... Det behöver ju inte bli en ingående och detaljerat varför du är ledsen för då slutar dom lyssna men man måste få säga att man är ledsen..
  Kram på dig
  Sandra

  Pss ja visst är det så att vissa vänner flyter det bara på med... härligt!

  SvaraRadera
 3. Mums! De ser riktigt goda ut, måste nog ta å baka med barnen till helgen, har ett gott recept med hallon/blåbär och lite kanel i muffins som jag måste leta reda på...
  Och ja, hornen finns i inredningsbutiker och liknande, vår blomsterbutik är lika delar blomsterbutik som inredningsbutik, farligt farligt för mig som har en god vän som jobbar där som jag hälsar på någon gång varje vecka, å då slutar det ofta med att jag kommer hem med nått nytt. Inte bra för plånboken... Men skoj! ;-D Nu ska jag se klart på Timell å co, sedan sängen och en bok. KRAM KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej söta du. Idag visar jag min print som jag vann hos dig. Har jag talat om hur mycket jag gillar den om inte gör jag det nu;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ser mumsigt ut. Jag hoppade på ditt tips om "Ögonmuffins" och bakade dem igår, ska dekorera dem när det närmar sig men åtminstone halva jobbet är gjort. Tack!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hur går det för dig <3
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)