tisdag 15 oktober 2013

FårskinnMitt fynd (fåtöljen) har fått sig ett fårskinn ;)
Ett äkta fårskinn är en bra investering, den har varit lika fin i 5 år nu... till skillnad mot ikeas ludde som sett hemska ut efter knappt ett år, men dom funkar till pulkorna sen i alla fall :)

Här går dagarna lite sisådär. Många tankar faller på min farmor. En ständig oro för att samtalet ska komma, att hon inte finns med oss längre.... 
Men som en go bloggvän skrev "När ett nytt liv föds slocknar ett annat..." , det är vad jag tror på också. Och det har ju precis föds en liten kille i släkten :) 
Det är livets gång. Vi föds, och vi dör. Det viktigaste är vad vi gör där emellan. Att vi tar vara på oss själva och våra nära. Vågar att chansa och se det positiva ur saker som sker. Det är bra att få stanna upp och tänka lite extra på det ibland. Är jag nöjd med livet jag har? Vad kan jag annars göra annorlunda? Visar jag min kärlek och tacksamhet till mina nära? Annars - bara gör´t! 

Kärlek till er ♥

7 kommentarer:

 1. Vilket fint inlägg!!
  Och vad fint du har:)

  SvaraRadera
 2. Kanonfina bilder! Fårskinn gör intrycket mjukare på något sätt. Här finns också planer på skinn till nya matstolarna som komma skall :-) Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 3. Det är så fint med fårskinn, specielt i den gråa nyansen. Vi hade små fårskinn när vi var små. Perfekta till bilkudden på vintern för att hålla rumpan varm. För att svara på din fråga så kan Ottilia ärva mycket av Hilmas kläder efter som hon är lite mindre än Hilma var i samma ålder. Hilma är ju född i oktober medan Ottilia är född i juli. Fast en del saker skänker jag bort, det är ju ändå kul att köpa lite nytt ibland.

  Förstår att du har det jobbigt just nu. Aldrig kul att förlora man älskar. Min morfar gick bort i somras och det känns som om vare sig mormor eller farmor har långt kvar heller. Jag tror att det är svårt eftersom vi har fått ha dem med oss så länge. Min mans far- och morföräldrar gick bort när han var mindre och han har inte upplevt det på samma sätt som jag gör nu när jag är vuxen. Den enda tröstande tanke jag har är att min morfar slapp lida och vara sjuk längre. Det hjälper även om saknaden kan vara stor.

  SvaraRadera
 4. Fint skrivet, och såå sant ❤

  Jättefint med fårskinnet, jag investerade i ett riktigt förra året..bra köp!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Ett äkta fårskinn eller getskinn står på önskelistan här också, hoppas tomten tycker att jag varit snäll i år,)
  Så synd om din farmor, hoppas hon kryar på sig
  Här finns varken farmor eller mormor kvar, saknaden är fortfarande stor.
  Önskar dig en fin vecka trots tyngden
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 6. Det gläder mig, mitt i din oro, att du värdesätter din farmor så mycket som du gör. Då vet hon hur älskad hon är och det är ändå det livet går ut på (tycker jag).

  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Hej på dig!
  Köpte ett fårskinn på Gotland för två somrar sen, såååå glad för det:-)
  Å, GRATTIS faster, så kuuuul!!!
  Jobbigt med din farmor... Varm kram till dig!
  //Anna

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)