torsdag 24 oktober 2013

Upp och ner..


Vårt vardagsrum nere. 
Soffbordet är inte fixat än. Hade tänkt lasera pallen så den ser gammal ut, men är inne på att måla den vit eller svart istället. Vad tycker ni? ;) 


Vilken dag! 
Upp, ner, upp, ner...
Sol, storm, sol, storm...
Glädje, tårar, glädje, tårar..


Vi fick äntligen en tid för Elvins operation idag, 15 november. Det känns ju aldrig kul att ens barn ska opereras, men det är en enkel operation av polyperna, och skillnaden på hans ork/humör kan bli stor, så vi blev jätteglada över att äntligen fått tiden.

Hämtar hem två sandhögar från dagis. Deras och mina ytterkläder gick in i tvättmaskinen, men bilstolarna och bilen?! Aldrig har jag sett dom så skitiga innan. Puh! Men dom har ju haft kul ;) Åtminstone försöker jag stenhårt intala mig det när får mina händer grovpeelade av all sand...

Dagen flyter på ovanligt lugnt, barnen är sams och leker. Jag gör en kopp te och hann lägga in bilderna i det här inlägget innan Noah börjar gråta. "Det kommer blooood!"
En vanlig matkniv (sån man äter med), en handduk blod, läkarbesök, bedövningsspruta och två stygn senare så leker han nu som vanligt. Stackars liten! ♥
Tack Hanne för att du hjälpte till att vakta Elvin under tiden, sånt är guldvärt!KRAM PÅ ER!


3 kommentarer:

 1. Men sån otur, stackars liten <3
  Låter verkligen som en upp & ner dag precis som du skriver.
  Hoppas på en bättre dag imorgon fina du
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Men vilken dag du haft.
  Vissa dagar kan verkligen allt hända. Verkar som om din dag har speglat vädret, ömsom sol ömsom storm ömsom regn och så en regnbåge på det.
  Hoppas migränen släppt helt och gratulerar till operationstiden, förstår den känslan.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Oh my vad otäckt! Sådana rop hoppas jag slippa höra...

  Bra att ni fått operationstid, det är ju dessutom ganska snart så det går att se fram emot. Alltså, inte se fram emot själva operationen men resultatet.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)