torsdag 25 april 2013

AkvarellJag testade akvarell för första gången i mitt liv, igår, och jag är så fast!
Jag har knappt kunnat lägga ner penseln!
Och ni minns väl att jag egentligen avskyr penslar? :P

Här är mina tre första akvarell målningar:

...


Nu är jag sådär frånvarande igen. Hinner knappt blogga, och knappt kommentera hos er andra.
Jag läser inne hos er varje dag, men från mobilen, och då går det inte ens kommentera hos alla.
Så jag är väldigt tacksam för instagram där jag följer så många av er som jag vet om, snabbt smidigt och massa bilder :) 
Om ni vet om att jag inte följer er än, så skriv gärna vad ni heter så jag hittar er!


Vad sysslar jag med om dagarna då?
Nu har det blivit många drag med penseln. Har känt mig lite krasslig och fått lite lugn och ro som jag får av målandet - terapi för själen!
Jag försöker också planera upp en bra plats för "mitt företag", där jag får plats med papper, pennor, emballage och alla andra viktiga papper/kvitton som hör till. Och än väntar jag på FA-skattesedeln.. 
Sen har jag även startat en blogg för mina alster : fredericasdesign där tanken är att ni ska kunna få se lite mer under målandets gång, komma med önskemål och gärna visa upp hur tavlorna blev hemma hos er. Så kika gärna in där! (alla länkar i mina inlägg är med fet stil och i färgen blått)

Hoppas ni haft en fin vecka?
Har ni några roliga planer för helgen? :)
MÅNGA KRAMARPss.. alla ni som deltog i utlottningen får 20% rabatt på valfri print fram till 5 maj!4 kommentarer:

 1. Vissa har det helt enkelt bara i sig. Konstnärsblod. Jag har inte en endaste droppe. Kan på sin höjd måla en streckgubbe ;)
  Haha, ja, det stora problemet i källaren är det stora maffiga snygga svarta ekskåpet förra ägaren lämnade. Det är tyvärr helt enkelt för stort. Men jag vill verkligen inte göra mig av med det. Har lite olika idéer på hur det kanske kan byggas om. Men det väger sjukt mycket så J är inte lika sugen som jag ;) så ev släpas det ut till tvättstugan så länge. För det sväljer MASSA.
  Vi ska fixa en hel del i trädgården imorgon och åka till tippen. Sen måste det storhandlas. Sen ska vi köra massa ved J kommit över, men jag hoppas även vi ska hinna besöka bomässan en sväng. Ska ni dit?
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Vilka fina akvareller, jag målade massa akvarell förr, men har helt tappat det, får nog ta upp det tror jag... men i dag har jag gjort nått som är terapi för min själ - vandrat i skogen i ett par timmar :-D Härlig start på helgen. Lämnar massa kramar till dig och önskar dig en fin helg <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. Men så fint du målat! Gillar! Förstår att det är terapi för själen. Det är det även för mig när jag sitter o pysslar el virkat. Hoppas du får till en bra plats för företaget. Mina grejer ligger oftast lite här och var när jag är i gång och då jag väl städar undan hamnar allt i en kartong i gästrummet.
  Då min sambo fyllde år i veckan blir det lika kalas idag. Fika på eftermiddagen med släkten och sen middag med hans föräldrar som oxå sover kvar så det blir nog full rulle här. Passar på just nu och njuter av lugnet då bara jag o Idun är vakna än så länge.
  Hoppas ni får en mysig helg!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 4. va duktig du är på att måla!
  jag har tänkt försöka börja måla med promarkpennor, så tänkte efter som du målat med de, vilket papper man änvänder? =)
  hoppas ni haft en underbar valborg och första maj kram anki

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det värmer! Och då hittar jag lättare tillbaka till dig ;)